Telecommunicatie

Communicatie in de meest optimale vorm. Van der Hoeven Beveiligingstechniek is ook uw partner als het gaat om telefoonsystemen, video intercom systemen en datanetwerken. Wij leveren oplossingen voor zowel de prive als de zakelijke markt. Van eenvoudige ADSL-aansluiting tot aan complete telefooncentrales met bijbehorende apparatuur en bekabeling.Zoals het spreekwoord luid: “U krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk” dit geld ook voor een correcte afhandeling van het telefonisch verkeer binnen uw bedrijf. Het telefonisch kontakt is voor een klant vaak deĀ eerste kennismaking met uw bedrijf. Met een telefooninstallatie van Van der Hoeven Beveiligingstechniek is de eerste indruk altijd de beste.

Wilt u zowel een alarmsysteem als een telecommunicatiesysteem aanschaffen dan heeft u bij Van der Hoeven Beveiligingstechniek extra voordeel. Naast de mogelijkheid tot gecombineerde onderhoudscontracten (mits u natuurlijk een onderhoudscontract wenst) is er nog een groot voordeel. Veel bekabeling kan namelijk tegelijk aangelegd worden, dit bespaard natuurlijk veel tijd en voorkomt dubbel overlast door montagewerkzaamheden binnen het pand.

Laat u niet misleiden door onze naam en vraag ook voor telecommunicatiesystemen bij ons om een offerte. u kunt ons ook bellen zodat wij ter plaatse de situatie kunnen opnemen en doorspreken. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend!