Inbraaksignalering

Elektronische maatregelen maken het hele scala aan beveiligingsmaatregelen compleet. Het doel van elektronische beveiliging is: Detecteren van een inbraak of poging daartoe, signaleren, registreren en doormelden aan de meldkamer. De meldkamer belt direct met de sleutelhouders, politie of een particuliere bewakingsdienst.

Bij het ontwerpen van een beveiligingsplan maken wij een risicoanalyse op basis van de voorschriften van het Nationaal Centrum voor Preventie. De risicoklasse (klasse 1 t/m 4) die daaruit voortvloeit is een leidraad voor de uit te voeren beveiligingsmaatregelen.

Bij twijfel zullen wij, in overleg met u, in contact treden met uw verzekeraar. Zodat de aangeboden maatregelen in overeenstemming zijn met de eisen van uw verzekeraar.

Bij Van der Hoeven Beveiligingstechniek beschikken we over vakbekwame monteurs en een breed assortiment van zeer hoogwaardige beveiligingsproducten. Uiteraard zijn we een erkend beveiligingsbedrijf, en kunnen we de geleverde installatie certificeren.

Onze gespecialiseerde 24 uurs service en onderhoudsafdeling staan borg voor de continuïteit van alarminstallaties die bij ons in onderhoud zijn.

Bij onvrede over de kosten of kwaliteit van uw huidige installateur kunt u contact met ons opnemen over onze mogelijkheden en/of prijzen.