Bedrijf

security

Algemeen

Van der Hoeven Beveiligingstechniek is een landelijk werkende organisatie die zich bezig houdt met total-care oplossingen voor particulieren, kantoren, bedrijven en winkels op het gebied van beveiligen. Van der Hoeven Beveiligingstechniek werkt geheel zelfstandig en is niet leveranciers gebonden. Continue is het team van Van der Hoeven Beveiligingstechniek alert op vernieuwingen in de beveiligingsmarkt om haar huidige en toekomstige relaties van dienst te kunnen zijn en blijven.

De producten en diensten van Van der Hoeven Beveiligingstechniek zijn onder te verdelen in het particuliere- en het zakelijke segment. Het beveiligen van een woonhuis vereist een andere invalshoek dan het beveiligen van een bedrijfspand of winkel.
De specialisaties van Van der Hoeven Beveiligingstechniek kunnen worden onderverdeeld in de volgende onderdelen:

De efficiëntie van onze installaties wordt bereikt door een samenhang van doordachte maatregelen.

•  U profiteert van  deskundigheid in beveiliging.
•  Optimale prijs/kwaliteit verhouding in een duidelijke offerte.
•  Deskundige montage door technische specialisten.
•  Onze eigen service onderhoudsdienst (365 dagen per jaar 24 uur per
dag).
•  Kwaliteit en motivatie van onze medewerkers door voortdurende
scholing.

Van der Hoeven Beveiligingstechniek is constant bezig zich te onderscheiden van haar concurrenten door het leveren van hoogwaardige maatwerk oplossingen, en het verlenen van een meer dan normale service. Veel tijd en energie wordt gestoken in training en opleiding van haar personeel, hetgeen zich vertaalt in een stuk toegevoegde waarde dat u bij andere bedrijven niet zult aantreffen.

Deskundige montage
Het scala elektronische beveiligingsmaatregelen is bijna onbeperkt. De producten zijn zeer innovatief, het aanbod is groot en de keus en montage is daarom voor alles een kwestie van inzicht, ervaring en vakmanschap. Alle monteurs zijn in het bezit van de vakdiploma’s, geldig bewijs omtrent gedrag.

Uw beveiliging blijft up to date
Uw beveiliging voldoet aan de strengste eisen en wordt met een certificaat opgeleverd. Dat is niet alleen voor u een garantie voor kwaliteit, maar ook voor uw verzekeraar. Wij verzorgen het onderhoud en de service van uw installatie.

Van der Hoeven Beveiligingstechniek is niet afhankelijk van één specifieke leverancier of producent.
De nieuwste, innovatieve producten zijn hierdoor snel beschikbaar in de preventieconcepten zonder omschakelingsproblemen. Leveranciers en componenten, zoals alarmsystemen, detectoren, camera’s  worden door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid, prijs en werking.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ?

Vanzelfsprekend kunt u met vragen of voor het maken van een afspraak
contact opnemen met van der Hoeven Beveiligingstechniek.

Kwaliteit:
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en -adviezen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen bieden is van der Hoeven Beveiligingstechniek een erkend beveiligings installateur en heeft door ervaring en opleiding een specialisme binnen de beveiligingsbranche opgebouwd. Hij blijft op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen door het volgen van gerichte cursussen.